英语的作文

时间:2022-11-02 16:43:28 英语作文 我要投稿

英语的作文

  在平平淡淡的日常中,大家都经常接触到作文吧,作文根据写作时限的不同可以分为限时作文和非限时作文。你知道作文怎样才能写的好吗?下面是小编收集整理的英语的作文,仅供参考,欢迎大家阅读。

英语的作文

英语的作文1

  Hello, everyone. We have a new friend today. This is Mike, he's from America. He is thirteen years old now. He likes playing baseball and basketball. He is good at Maths. I hope you can get on well with him.

英语的作文2

  这几天,妈妈总是让我读英语,见字发音,为什么总是记不住呢?有时我读了几遍还是记不住,她就会冒火啦!哎!太难啦!

  过后,她自己又会深刻反省:男孩子逻辑思维强一些,学语言总会慢一些!慢慢来,坚持就是胜利!每天进步一点点!我喜欢这样不发脾气的妈妈!我也相信我的`英语一定会越来越好的!

英语的作文3

  今天是国庆,下午我要补英语,好烦哪!

  我一大早和爸爸妈妈去姥姥家吃涮羊肉,吃完了,大舅已经去睡觉了,因为他下午要去跑车呢!正好能把我拉上。我和我的妹妹在院子里玩,我一看表,呀!一点二十了,我赶快把大舅叫醒,全速赶到译林,跑进去一看,呀,来早了。第一节课就是可怕的'321,要背一次英语课文,不过我过关了。第二节课讲单词,我回答问题得到了二十分积分卡,第三节课是听写课,我全对,得到二十分积分卡,四十分积分卡!我已前都是二十分二十分的得,这可高兴坏了我。第四节课记作业,放学后,我把这份“喜”告诉了爸爸,爸爸笑得乐开了花。

  这是一次多么美好的课呀,我回家一数,呀!有340分积分卡了。

英语的作文4

  hello,I am CaoHuanYu,I Have a happy weekend on satursday.I usually read books and watch TV,sometimes I go hiking and visit My grandparents on sunday,Usually I play computer game and play football,sometimes I do homework.

英语的作文5

  Don't like learn English because English is hard for us.But I like English very mach.

  English story is my favourite!Because story can make a world.I can fly in this world.This world is a beautiful garden.It has trees,flowers,grass.Many birds sing in it.I feel very nice.

英语的作文6

  例如;在一次模拟考试当中英语的考试题目就是如果我当选了班长我会怎么做,做哪些事情,九年级五班的英语课代表张雅就一直用一个句型来写“I will do”,虽然全文当中没有一个错误,但因为句型单一所以值得8分,因此在老师教课的过程中还要不断的给学生讲 作文序加以变换句型且需对语句加以润色。

  针对以上问题我以后在讲课文和精读篇阅读理解试题时,要注意以下两点:

  1、利用课文逐句帮助学生分析理解英文句子的基本结构,即“主语+谓语”;

  2、要求学生把有用的动词短语、名词短语以及插入语记牢记清楚。

  3、每单元的.语言目标,一定要理解并记忆。

  4、是学生学会句子的变换使用,有必要时做些句型转换练习。

英语的作文7

  I have a pet cat.It is very cute. I like to play with it.It has short legs. It has two big eyes.Sometimes, it is very naughty.sometimes, it can understand my feeling.When i am sad, it can make me laugh.When I am happy, it can share with me.

英语的作文8

  My favourite animal is an elephant. It has got big ears and a big body. It has got big tusks. It has got a long tail and small eyes. It can hear very well. It looks like a mammoth. An elephant hasn't got a nose. It has got a trunk. I like elephants very much.

英语的作文9

  1-5 CCBAD;6-10 BBCBC;

  11-15 DDBCA;16-20 BBDCC;

  21-25 BDCAB;26-30 DBCAB;

  31-35 DBDAC;36-40 CADAC;

  41-45 CDADB;46-50 DAADC;

  51-55 BBDCA;56-60 GBHDE

英语的作文10

  假如Sonia是一个跑步明星根据她的个人档案写一篇英语短文介绍一下她。(40词左右可适当发挥)

  范文:

  Sonia is a running star. She likes running. She likes playing volleyball and basketball. And she has a sports collection. She has eight volleyballs, five basketballs and four tennis bats. She likes bananas, carrots and hamburgers, but she doesn’t like ice-cream.

英语的作文11

  Hello,I am Li Hua. I have a happy weekend. On Satursday, I usually read books and watch TV, sometimes I go hiking and visit my grandparents. On Sunday, Usually I play computer game and play football,sometimes I do homework. My weekand is happy.

英语的作文12

  Ms Fang is XinHuan middle school English teacher with very beautiful black hair. She is thrthy years old, but she looks very young. She likes reading, but she does like sports. Teacher Fang not only beautiful but also tall. She is my favourite teacher. I feel lucky to have such a good teacher like Ms Fang.

英语的作文13

  狗是一种平常的犬齿动物,是狼的近亲。它寿命差不多10年—最多30年。狗通常指的是狗,也称狗,是一种常见的犬科哺乳动物,是狼的`近亲。通常被称为"人类最好的朋友"也是饲养宠物率最高的。他的寿命大约是十岁——三十多岁,在没有意外事故的情况下,小狗的平均寿命要长一些。

英语的作文14

  I have a new good friend. Her name is Wu Mi.She is thirteen years old,But she is short.She has big eyes,a small mouth,a small nose and a round face.It is very cute.She likes reading books.I like her very much,because we are good friends.

英语的作文15

  When July comes, I feel so happy, because I will have a long vacation.

  I make some plans for my holiday, first, I will sleep a day, since I don’t have to wake up early, so I can make up my sleep. Second, I will go to travel with my friends, we plan to go to some famous places.

  I feel so excited now.

【英语的作文】相关文章:

英语课英语作文08-31

英语作文02-25

英语作文02-23

英语的重要性英语作文04-21

英语角英语作文3篇03-18

Autumn英语作文03-22

on the playground 的英语作文02-25

英语成绩作文03-12

春雨英语作文03-05